Vegetales electromusicales cat
Tallers

Vegetals electromusicals

Taller de ciència per al públic familiar

En aquesta activitat potenciarem la teva imaginació i creativitat, mentre et proposem reptes cientificotecnològics. Sabries crear circuits elèctrics bàsics si no disposes de cables? Si acceptes el repte, podràs descobrir materials actuals i innovadors amb els quals podràs experimentar amb l'electricitat.

I si t'agrada l'aventura, podràs treballar amb instruments musicals digitals en què forquilles, plàtans o enciams et permetran conèixer el funcionament d'un sensor i dels instruments MIDI. Que com és possible? No et quedis amb les ganes de saber-ho, acompanya'ns i descobreix-ho.

Horaris

Dissabte 16 de novembre, a les 18 h, i diumenge 17 de novembre, a les 12 h

Comentaris

Actividad recomendada para mayores de 7 años.

Los niños y niñas deben ir acompañados de un adulto

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Tallers

Deixalles Mutants

Un taller creatiu i alhora educatiu que, a través de la diversió, proposa als infants una reflexió sobre la gran quantitat de residus que produeix l'ésser humà. A partir de 5 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Tallers

Estratègies dels éssers vius

Amb experiències, jocs i maquetes, explicarem per què els colors, les formes, les mides i els comportaments de diferents éssers vius són clau per a la seva adaptació a l'entorn i la seva supervivència.  

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita a les exposicions

Visita en família: formes modernes

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys. 

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank