hacia donde va europa cat 2
Conferències i debats

Cap a on derivarà Europa

El projecte europeu és molt senzill: una societat basada en el pluralisme, la no-discriminació, la tolerància, la justícia, la solidaritat i la igualtat entre homes i dones. Amb el final de la guerra freda, va semblar que podíem donar per descomptats aquests valors fonamentals. Ara es posen en dubte en països de l'entorn europeu, i cada vegada més a Europa, amb noves formes de populisme i règims autoritaris o liberals, i amb versions noves dels nacionalismes de sempre.

A càrrec de l'economista i antropòleg social Xavier Prats, que actualment és assessor en l'organització de Teach for All, especialitzada en educació.

Horaris

Dijous 21 de novembre, a les 18.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Escola Europea d Humanitats

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Accés directe a El bosc de llet de Curro González

L'art com a instrument per reflexionar sobre el paper que té l'herència cultural en el nostre desenvolupament intel·lectual a través d'una peça de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Visita comentada: Construint nous mons

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

inscripció 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank