Exposició Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a La Maison Rose Exposició Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a La Maison Rose Exposició Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a La Maison Rose

La primera exposició monogràfica dedicada a un dels artistes més desconeguts de l’art català de finals del segle XIX i començament del segle XX.

Aquesta mostra convida a descobrir la vida i l’art de Ramon Pichot, autor d’una obra singular i personalitat clau en l’estudi sobre el modernisme català. 

gratuïta
Envia'l a un amic o amiga

Exposició organitzada conjuntament pel Museu Nacional d’Art de Catalunya i l’Obra Social ”la Caixa”

PICHOT ES VA DEDICAR FONAMENTALMENT A LA PINTURA I, DE VEGADES, A LES ARTS GRÀFIQUES, AMB IL·LUSTRACIONS DE LLIBRES, COM FULLS DE VIDA, DEL SEU AMIC SANTIAGO RUSIÑOL.

Ramon Pichot (Barcelona, 1871 – París, 1925) va ser una de les figures destacades de l'art català del final del segle XIX. Després dels anys de joventut i formació a Barcelona, a començament del segle XX es va instal·lar a París, on va viure intensament l'ambient bohemi i artístic de Montmartre. Va fer amics en tots els àmbits artístics i va mantenir una llarga amistat amb Pablo Picasso.

En la seva obra, Pichot va anar evolucionant des dels seus inicis modernistes a Barcelona fins al decorativisme de la segona dècada del segle XX, i així va contribuir a la síntesi de les diferents tendències de la renovació plàstica catalana. Aquesta exposició analitza la trajectòria vital i artística de l'autor català a través de tres etapes: la Barcelona modernista, el París de la bohèmia i el Cadaqués que li va servir de refugi i inspiració.

Activitats al voltant de l'exposició

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a la Maison Rose

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Vermut i tertúlia: Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a la Maison Rose

INSCRIPCIÓ 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a la Maison Rose

reserva
En el telèfon 972 20 98 36 o per email