Exposició Terra de Somnis Exposició Terra de Somnis Exposició Terra de Somnis

L’esforç i la iniciativa de les dones és un dels motors de transformació principals de les comunitats d’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia. 

La fotògrafa Cristina García Rodero exposa una sèrie d’instantànies que posen de relleu aquest treball i el seu poder de transformació dels entorns on es desenvolupen.

Envia'l a un amic o amiga
Organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” amb la col·laboració de la Fundació Vicenç Ferrer.

DURANT 15 ANYS, MÉS DE 370.000 PERSONES A L’ÍNDIA S’HAN BENEFICIAT DELS PROGRAMES D’AJUDA HUMANITÀRIA I DE DESENVOLUPAMENT SOCIOECONÒMIC DE L’OBRA SOCIAL ”LA CAIXA”. 

"Terra de somnis" mostra sense complexos la singularitat i l'asimetria del món rural a l'Índia, amb una atenció especial al rol que ocupen les dones. Cristina García Rodero (Puertollano, 1949) ha estat la primera espanyola a treballar per a la prestigiosa agència fotoperiodística Magnum. Ha esta premiada amb el World Press Photo 1993, el Premi Nacional de Fotografia 1996, el Fotopres "la Caixa" 1997, el PhotoEspaña 2000, el Godó de Fotoperiodisme 2000 i les medalles d'or al Mèrit de les Belles Arts 2005 i de Castella-la Manxa 2016.

Des de l'Obra Social "la Caixa" treballem per contribuir a eradicar la pobresa a les comunitats més desafavorides. En aquest sentit, des del 2001 donem suport a 22 projectes d'ajuda humanitària i de desenvolupament socioeconòmic a l'Índia, en col·laboració amb les organitzacions no governamentals principals, com ara la Fundació Vicenç Ferrer.