Exposició Col·lecció Exposició Col·lecció Exposició Col·lecció

Les obres d’art ens poden ajudar a prendre consciència sobre problemes com els efectes de la contaminació o la introducció de productes químics en els aliments?

L’exposició recorre, a través de dues obres de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani, alguns dels paisatges tòxics que conformen la nostra quotidianitat.

Envia'l a un amic o amiga

LA MOSTRA PERTANY AL CICLE ACCÉS DIRECTE, DEDICAT ESPECIALMENT A ACOSTAR L’ART DELS NOSTRES DIES A L’EXPERIÈNCIA DEL PÚBLIC.

Dues obres plantejades des de diferents mitjans de creació (fotografia i pintura) ens confronten amb alguns dels paisatges tòxics que formen part del nostre dia a dia. Ester Partegàs (la Garriga, 1972) i Miguel Ángel Rojas (Bogotà, 1946) interpel·len el visitant sobre un desafiament compartit per tothom: els riscos que suposa la capacitat de l'ésser humà per alterar químicament la natura.

Aquesta exposició pertany al cicle Accés Directe, dedicat especialment a acostar l'art del nostre temps a l'experiència del públic. Periòdicament es mostren obres de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani seleccionades especialment per la capacitat que tenen de fer-nos pensar en les relacions que establim amb el nostre context actual.

Activitats al voltant de l'exposició

Més informació

 

Més informació