Exposició Tardes Nanoarts

TALLERS

Tardes Nanoarts

Una tarda per experimentar, observar i jugar en família amb diverses activitats i tallers conduïts per artistes que alimentaran la curiositat de petits i grans. Els tallers es desenvoluparan al llarg de la tarda de manera contínua, a partir de les 15:30 i fins a les 19:30 h.


DISSABTE 16 DE FEBRER

Espais ON/OFF. Taller amb El Globus Vermell

Un taller per descobrir les propietats de la llum i la influència que tenen en la percepció dels espais. Capacitat: 12-15 participants.

Llum plàstica. Taller amb 2nd Funniest Thing

Aprendrem a construir mòbils a partir d'elements reciclats. Després d'un any recollint, netejant, tallant i pintant plàstics de tot tipus, construirem una peça d'art única: un mòbil a partir dels residus plàstics generats per 4 unitats familiars durant 6 mesos. Art i joc des de la perspectiva upcycling. Capacitat: 15 participants.

 

DISSABTE 23 DE MARÇ

Pintar amb la llum. Taller amb María López i Javier de Riba

A partir d'una instal·lació de plafons fotoluminescents podrem dibuixar i pintar amb la llum. Capacitat: 12-15 participants.

Autollibre. Taller amb Sandra Partera

Saps com es fa un llibre? Aquest taller t'ho posarà ben fàcil. Tindràs molts materials diferents per crear la teva peça d'autor, el teu primer llibre personal. Només et calen ganes de divertir-te i somiar una mica per convertir-te'n en el protagonista. Capacitat: 12-15 participants.


Durant les 2 tardes en família també podrem trobar espais com ara el Racó de lectura, l'Espai de pícnic, el Racó de dibuix, el Racó de Quiric o l'Espai de joc, en els quals les famílies podran gaudir d'activitats per als més petits. També hi haurà un espai multisensorial per jugar i experimentar amb la llum. Són àrees pensades per facilitar-hi l'estada i la participació dels assistents de manera autònoma.

Horaris

Dissabtes 16 de febrer i 23 de març, de 15.30 a 19.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Joc de pistes. El bosc de llet

A partir de l'observació i la deducció descobriràs una obra fascinant de Curro González que ens fa prendre consciència sobre com es desenvolupa la nostra identitat. A partir de 8 anys.

gratuïta

 

TALLERS

Encaixos. Un edifici que amaga formes geomètriques

El nostre amic interactiu Quiric et convida a explorar l'entorn i fer servir diferents materials per aprendre a dibuixar i identificar les formes bàsiques de la geometria.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Accés directe. Bosc de llet. Taller familiar

Com podem mirar i entendre el món a través de l'art contemporani? Què hi podem dir nosaltres? Descobreix-ho a través d'un taller familiar centrat en l'observació d'una obra.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank