Exposició Més que una visita amb Anna Hierro

VISITES A LES EXPOSICIONS

Més que una visita amb Anna Hierro

Voleu descobrir l'exposició "Faraó. Rei d'Egipte" a través de la dansa? Aquesta nit tindrem una guia molt especial: la ballarina i intèrpret Anna Hierro ofereix dos sessions úniques per visitar l'exposició, amb una peça pròpia inspirada i creada per a l'ocasió.

Anna Hierro ha treballat en companyies de dansa i teatre nacionals i internacionals, i des del 2014 desenvolupa el seu propi projecte de so i moviment, Ensemble Topogràfic, juntament amb el músic Carlos Martorell.

Amb el format "Més que una visita", volem enriquir i renovar el concepte de visita guiada, oferint relectures de l'exposició amb la intervenció d'artistes i professionals de disciplines diferents, per convertir les exposicions en dispositius per a la creació i ampliar les formes de participació del públic.

Més informació sobre l'Anna Hierro: https://annahierro.com/

Horaris

Dijous 4 de juliol, a les 19 i 20 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Faraó. Rei d'Egipte"

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Faraó. Rei d'Egipte

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 25 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

INSCRIPCIÓ 70 €

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: un encàrrec faraònic

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Faraó. Rei d'Egipte

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank