Exposició Trobades amb... Xavier Mañosa (Apparatu)

del cicle d'Arts visuals "Trobades amb..."

Trobades amb... Xavier Mañosa (Apparatu)

Apparatu és el nom de l'estudi de disseny i taller de ceràmica que dirigeix actualment Xavier Mañosa. Els seus productes són objectes artístics, artesanals i industrials alhora, resultat d'aprendre de la tradició familiar i de la seva formació en disseny industrial. L'enginy a l'hora de combinar materials i les innovadores expressions formals que presenten les creacions d'Apparatu l'han portat a participar en fires i festivals de disseny contemporani a Londres, Tokio, Mèxic i Nova York.

Xavier Mañosa sortirà del taller per explicar com és el seu procés creatiu, com també el valor que atorga a l'ofici i l'experimentació en el camp del disseny de producte.

Horaris

Dijous 29 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Arts visuals

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Joan Pons (el petit de cal eril)

Una oportunitat per conèixer les diferents cares del músic i productor Joan Pons, més conegut per el petit de cal eril, que fa temps que ha captivat el públic i la crítica.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Lola Vendetta

La il·lustradora i escriptora Raquel Riba Rossy, més coneguda com a Lola Vendetta, vindrà a explicar-nos la seva trajectòria i a celebrar la publicació del seu tercer llibre.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank