Exposició Trobades amb... Albert Serra

del cicle d'Arts visuals "Trobades amb..."

Trobades amb... Albert Serra

Arriscat, controvertit i genial són alguns dels adjectius amb els quals sovint es presenta Albert Serra (Banyoles, 1975). Les seves pel·lícules s'han projectat en museus com la Tate Modern de Londres, el MoMA de Nova York o el Centre Pompidou de París, i ha participat en la Biennal de Venècia i la Documenta de Kassel. Recentment ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Cultura.

Serra compartirà amb els presents la seva experiència professional com a director compromès amb el vessant artístic del cinema, més enllà dels temes i els tòpics cultivats per la indústria de Hollywood i, en general, de tota la indústria cinematogràfica concebuda exclusivament per a un benefici econòmic.

Horaris

Dijous 12 d'abril, a les 20 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Arts visuals

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Joan Pons (el petit de cal eril)

Una oportunitat per conèixer les diferents cares del músic i productor Joan Pons, més conegut per el petit de cal eril, que fa temps que ha captivat el públic i la crítica.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Lola Vendetta

La il·lustradora i escriptora Raquel Riba Rossy, més coneguda com a Lola Vendetta, vindrà a explicar-nos la seva trajectòria i a celebrar la publicació del seu tercer llibre.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank