exposicions

Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a La Maison Rose

Amic de Picasso i referent artístic de Dalí, Ramon Pichot és una figura destacada de l'art de començament del segle XX, tot i que poc coneguda. Aquesta exposició –la primera monogràfica dedicada a l'artista– planteja un itinerari vital i artístic a través de tres escenaris que el van marcar: Barcelona, París i Cadaqués.

exposicions

Festival NanoArts. 2ª Edició

En aquesta segona edició, NanoArts, el festival d'art en família de CaixaForum, proposa un dia sencer de tallers, cinema i activitats amb la llum com a protagonista.

exposicions

Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani. Accés Directe. Paisatges tòxics

L'art com a instrument per contribuir a prendre consciència sobre problemes com els efectes de la contaminació o la introducció de productes químics en l'alimentació, en una reflexió a través de dues peces de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani.
 

exposicions

Pintura flamenca i holandesa del Museu de Ginebra

A partir del segle XV, els Països Baixos i Flandes viuen un floriment artístic excepcional que fa sorgir nous tipus de pintura. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE CAIXAFORUM PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

exposicions

Terra de Somnis

Les fotografies de Cristina García Rodero ens ajuden a descobrir els canvis impulsats per dones a les comunitats més vulnerables de l'Índia.