ALTRES FORMATS

Visita comentada a l'edifici de CaixaForum Girona

A partir d'exercicis d'observació i de l'ús de materials, la visita permetrà als estudiants analitzar la Fontana d'Or i conèixer i els canvis que ha experimentat.

TALLERS

Accés directe a "El bosc de llet"

A partir de l'obra de Curro González l'alumnat reflexionarà sobre la construcció de la identitat i experimentarà amb diferents mitjans per crear una proposta plàstica.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Veus i ritmes d'Àfrica

En aquest taller, l'alumnat descobrirà el cant a diferents veus i aprendrà un repertori fresc i divertit basat en la música africana i amb l'ajuda de la percussió corporal.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Encaixos

En Quiric, el nostre amic interactiu, us convida a reconèixer les formes geomètriques en l'arquitectura de l'edifici de CaixaForum. 

Ciència TALLERS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Faraó. Rei d'Egipte

L'alumnat descobrirà les múltiples facetes i els secrets més ben guardats dels faraons de l'antic Egipte.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

ALTRES FORMATS

Faraó. Rei d'Egipte

L'alumnat descobrirà les múltiples facetes i els secrets més ben guardats d'una figura que va ser molt més que un rei.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.