Vincles. Nuria Labari i Màrius Serra
Conferències i debats

Vincles. Nuria Labari i Màrius Serra

Nuria Labari i Màrius Serra ens porten a preguntar-nos quins són els nostres vincles amb el món que ens envolta. Els vincles que es construeixen sobre la base de l'afecte, l'empatia, la comprensió, el consol o l'afinitat i que van més enllà dels límits de la família. Una indagació sobre les relacions humanes i els seus valors essencials, allunyats d'objectius, interessos o qüestions pràctiques basades a aconseguir avantatges materials. Vincles que ens permeten endinsar-nos a pensar l'amistat, la geografia, l'entitat, la família, la memòria i la superació de prejudicis.

Nuria Labari és periodista i escriptora. La seva última novel·la, La mejor madre del mundo (Random House, 2019), és un relat transgènere que combina crònica social, assaig i autobiografia. La seva obra està recollida en diferents antologies i ha estat traduïda a l'anglès i al suec. Com a conferenciant ha impartit classes a la Universitat Europea de Madrid, a l'Escola d'Humanitats de Madrid i, aviat, a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Màrius Serra és escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i membre de la Secció Filològica de l'Institut d’Estudis Catalans. Les seves creacions giren a l'entorn de la literatura, la comunicació i el joc. La seva obra literària ha estat guardonada amb premis com el Ciutat de Barcelona, el Serra d’Or o el Sant Jordi, i inclou novel·les com ara Mon oncle (LaButxaca, 2008), De com s'escriu una novel·la (Empúries, 2004) o Res no és perfecte a Hawaii (Proa, 2016), assajos i llibres tan personal com Quiet (Círculo de Lectores, 2009), en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat. Actualment és columnista i responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia i dels espais Lecturàlia i L'enigmàrius a El matí de Catalunya Ràdio.

Horaris

Dimarts 27 d’octubre, a les 19 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...