tania olero cat
Concerts y espectacles

Tânia Oleiro (Portugal)

Tânia Oleiro va néixer a Lisboa i des de ben petita va viure el fado des de dins. Filla de fadista professional, amb deu anys va participar i guanyar la Gran Nit del Fado de Setúbal. El seu primer àlbum, editat el 2016, es diu Terços de fado i està dividit en tres parts, que es corresponen a tres barris lisboetes: Mouraria, Alfama i Cercanias, indrets en els quals es troben les cases de fado on l'artista interpreta amb regularitat acompanyada d'instrumentistes excepcionals. Un concert per gaudir de la poesia del fado gràcies a una cantant íntegra i d'entrega absoluta.

Tânia Oleiro, veu

João Filipe, viola de fado

Ricardo Parreira, guitarra portuguesa

Paulo Paz, baix

Horaris

Dimecres 7 d'agost, a les 20 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys