Taller experimental Shapereader Chorale amb Maria Arnal i Ilan Manouach
Tallers

Taller experimental Shapereader Chorale amb Maria Arnal i Ilan Manouach

El punt de partida d'aquest taller experiment és la unió del sistema comunicatiu tàctil Shapereader, creat per l'artista Ilan Manouach amb la investigació vocal de la cantant i compositora Maria Arnal. A través del tacte i les veus dels participants, s'explora com el sistema de comunicació tàctil Shapereader es pot fer servir com un sistema alternatiu de notació gràfica musical. És possible imaginar un sistema semblant que es pugui comprometre amb una experiència diversificada, no normativa? Pot ser una oportunitat per a una experimentació sonora que permeti incloure altres cossos diversos (amb ceguesa o visió reduïda) i experiències sensibles no hegemòniques en el procés de composició i interpretació musical?
Es requereix una relació curiosa amb la veu cantada.

Aquesta activitat forma part del programa Art for Change "la Caixa", que fomenta l'ús de l'art i la cultura com a eina de transformació social.

Horaris

Dimecres 16 i dijous 17 d'octubre, de 17 a 20 h

Comentaris

Es farà una peça oberta del taller el 18 d'octubre a les 21.30 h en el context de la Nit Found!. Per participar en el taller és imprescindible assistir a les 3 sessions. 

Sol·licitud de participació:
Per participar en el procés de selecció de candidats, envia un correu a caixaforumbcn@fundaciolacaixa.org amb el títol “Taller Shapereader + Nom i cognom” i explica breument la teva relació amb el cant i la música i la teva motivació per fer el taller.

Termini de participació: fins l'11 d'octubre

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...