Shackleton presenta Tunes of Negation
Concerts i espectacles

Shackleton presenta Tunes of Negation

DNIT acull la presentació de Tunes of Negation, el nou projecte de Sam Shackleton juntament amb el teclista Takumi Motokawa i el percussionista Raphael Meinhart.

A Shackleton se li atribueix ser un dels responsables del moviment dubstep als anys 2000, juntament amb Burial o Kode 9, però ràpidament es va desmarcar d'aquest so i va crear un món propi. Shackleton posseeix un dels discursos més interessants i inigualables de l'escena electrònica actual. La seva música viu aïllada de la tendència exterior i allunyada de la pista de ball; és una amalgama de sons hipnòtics i percussions rítmiques tribals amb molta precisió i un disseny acurat al mil·límetre.

A Tunes of Negation, l'artista anglès col·labora amb la vocalista Heather Leigh, el teclista Takumi Motokawa i el percussionista Raphael Meinhart. Reach The Endless Sea (Cosmo Rhythmatic, 2019) és el primer disc que publiquen i està inspirat en un poema del místic Yalal ad-Din Muhammad Rumi, en el qual es diu que la música “ajuda a la transmutació i a entrar a la llum”. Amb aquest treball, Sam Shackleton sembla assolir el moment cabdal d'un so en què fa anys que treballa a través de diferents projectes. L'àlbum inclou cinc temes de música immersiva que proposen una experiència molt recomanable per a amants del misticisme.

Horaris

Activitat cancel·ada: Divendres 27 de març, a les 22 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...