Selecció oficial del Festival Inclús 2018. Sessió III
Projeccions

Selecció oficial del Festival Inclús 2018. Sessió III

Tercer dia de projeccions de curtmetratges i llargmetratges de documental i ficció de la selecció oficial del Festival Inclús:

16.30 – 17 h Flesh of my flesh (25 min) 

Matthys Boshoff, Sud-àfrica. Neerlandès VO - SPS castellà

Dotze anys després d'un accident de trànsit, un home i la seva dona quadriplègica celebren el vintè aniversari de casament. Malgrat l'humor i l'amor desinteressat, les frustracions de la discapacitat els forcen a afrontar la realitat de la seva relació. 


17.05 – 17.40 h The silent child (20 min) 

Chris Overton, Regne Unit. Anglès VO - SPS castellà

La Libby és una nena de quatre anys totalment sorda que viu amb els pares i els seus germans grans a l'Anglaterra rural. La història, inspirada en fets reals, explica com la Libby aprendrà a comunicar-se, gràcies a una educadora social. 


17.40 – 20 h La vida de Anna (108 min) 

Nino Basilia, Geòrgia. Georgià VO - SPS castellà

Una mare soltera de 32 anys se'n vol anar a Amèrica per millorar les seves condicions de vida i les del seu fill autista. Tot i les adversitats, l'Anna s'arrisca, no perd l'esperança, i lluita diàriament per poder tirar endavant.


20.10 – 20.50 h Cisco 2020, Massive Rebel (29 min) 

Miguel Garrido Motilva, Espanya. Castellà VO - SPS castellà

Aquesta és la història d'en Cisco, amant de l'snowboard i del tennis, que el 2015 va patir un accident en el qual es va trencar la medul·la espinal.


20.50 – 21.15 h Downside up (15 min) 

Peter Ghesquière, Bèlgica. Neerlandès VO - SPS castellà

En un món on tota la població està formada per persones amb síndrome de Down, neix un nen "normal". Aquesta pel·lícula tracta sobre com lluita per encaixar en una realitat on el seu físic i el seu comportament són inusuals.


21.20 – 21.50 h Clac! (19 min)

Fabien Ara, França. Francès VO - SPS català

En un sopar familiar en un restaurant xinès, la mare anuncia que té Alzheimer i que se suïcidarà aquella mateixa nit. És l'últim sopar d'una família a punt d'esclatar i perdre els papers.


21.50 – 23 h A sky without stars (52 min)

Katarzyna Dabkowsa - Kulac, Polònia. Polonès VO - SPS català

És la història de l'amor entre un pare que està a punt de perdre la vida i el seu fill, que es converteix en el seu guia. En Robert ensenya a en Gabe les habilitats que necessitarà en un futur. El que es seu fill veu per primera vegada és, molt probablement, el que el seu pare està apreciant per última vegada.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...