Satiricón
Projeccions

Satiricón

Federico Fellini, 1969, Itàlia. VOSE

Amb Martin Potter i Hiram Keller. Fellini va filmar i somiar Roma en gairebé totes les seves pel·lícules, i sempre es va estimar més refer-la en decorats de Cinecittá. Barroca, luxuriosa, grotesca, nostàlgica, perversa i santa. El text de Petroni és l'excusa literal per fer un viatge a la quinta essència felliniana. Però la seva ment delirant ens descobreix la versió més exacta de com eren la ciutat i els seus habitants 54 anys abans de Crist.

Inspirada en la novel·la de Petroni i ambientada en la Roma del segle I dC, durant l'època desaforada de Neró, els estudiants Encolpius i Asciltus discuteixen la seva propietat sobre l'adolescent Gitó.

Federico Fellini va estar nominat com a millor director als Oscars, i el llargmetratge, nominat com a millor pel·lícula estrangera als Globus d'Or.

Títol original: Fellini Satyricon
Gènere: drama
Idioma original: italià
Durada: 129 min

Presentació a càrrec d'Àlex Gorina, crític de cinema.

Horaris

Dilluns 11 de novembre, a les 18.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

la casa dels clàssics

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

gratuïta

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Exposició

Òpera. Passió, poder i política

Un viatge protagonitzat per la música, que convida a descobrir les estrenes de vuit grans òperes en vuit ciutats, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. 

entrada 6 €

Gratis clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta