ranky noches cat
Concerts i espectacles

Ranky Tanky (EUA)

Un quintet de Carolina del Sud (EUA) que interpreta, d'una manera innovadora i contemporània, les arrelades tradicions musicals de la cultura afroamericana gullah, que va néixer a les illes del mar del sud-est dels Estats Units. 

Des de cants espirituals que arriben al cor fins a alegres cançons de joc, passant per crits extàtics o delicades cançons de bressol, Ranky Tanky revela al món un dels orígens principals de la música americana present en les seves pròpies comunitats i llegats familiars.

Quentin Baxter, bateria i percussions

Kevin Hamilton, baix

Quiana Parler, vocalista

Clay Ross, guitarra i veu

Charlton Singleton, trompeta i veu

Horaris

Dimecres 3 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys