blancaneu cat
Projeccions

Projecció comentada: Blancanieves y los siete enanitos

David Hand, 1937, EUA. Versió doblada al castellà

La Blancaneu és una innocent princesa que es veu forçada a servir la reina Grimhilde, la seva pèrfida madrastra. La reina, moguda per l'enveja cap a la bellesa i els dons de la humil princesa, li posa una trampa mortal a les profunditats del bosc, on habiten els set nans.

Projecció comentada de Blancanieves y los siete enanitos, l'adaptació de Walt Disney de la famosa obra dels germans Grimm. La pel·lícula és, des d'aleshores, un referent que encara avui manté tota la vigència, i mostra molts dels elements i els missatges que al llarg del temps han caracteritzat el segell Disney.

Títol original: Snow White and the Seven Dwarfs

Gènere: animació, fantàstic, musical

Idioma original: anglès

Durada: 83 min

A càrrec de Sergi Martín, guionista i escriptor.

Horaris

Dijous 26 d'abril, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

gratuïta

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Exposició

Òpera. Passió, poder i política

Un viatge protagonitzat per la música, que convida a descobrir les estrenes de vuit grans òperes en vuit ciutats, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. 

entrada 6 €

Gratis clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta