frozen disney cat 4
Conferències y debats

Per què ens agraden les pel·lícules de Disney?

Al llarg dels anys, Walt Disney primer i després els seus successors han aconseguit crear un estil propi amb una personalitat inimitable. Les seves pel·lícules respiren un aire inconfusible, i es converteixen en èxits que aconsegueixen arribar a tots els racons del món. 

Què té el segell Disney perquè atrapi tanta gent? Com ha aconseguit connectar amb el públic al llarg del temps? Quines són les constants de la seva filmografia? 

A càrrec de Joan Marimón, guionista i escriptor.

Horaris

Dijous 3 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys