pop rock participativo nv cat
Concerts y espectacles

Pop Rock Hits: concert participatiu

Gaudeix dels èxits del pop rock més actual, com també d'alguns dels temes més emblemàtics de tots els temps!

Pop Rock Hits és un nou concert participatiu organitzat per l'Obra Social "la Caixa" que reuneix algunes de les peces més conegudes del repertori de pop rock en un gran espectacle, en el qual cantants aficionats de 16 a 29 anys comparteixen escenari amb professionals al costat dels quals interpretaran èxits de Michael Jackson, Madonna, Queen, Beyoncé, Coldplay, Lady Gaga, Bruno Mars, Adele, Justin Timberlake, Alicia Keys o Ed Sheeran, entre d'altres.

Aquest projecte pedagògic i musical està dirigit per Gerard Ibáñez i Daniel Anglès i coreografiat per Marc Codony. Completen l'elenc cinc intèrprets professionals de prestigi reconegut com Marc Andurell, Víctor Arbelo, Helena Jara i Esther Peñas.

Horaris

Dimecres 10 i 17, i dijous 11 i 18 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys