personajes a escena1
Tallers

Personatges a escena

Els actors necessiten el vestuari i la caracterització per crear personatges. En aquest taller es treballaran aquests dos llenguatges, que transformen els actors partint dels personatges fantàstics que apareixen a l'obra Peer Gynt, del dramaturg noruec Henrick Ibsen.

Amb l'ajuda de grans maniquins i de jocs de modificació de la cara, els participants podran crear personatges teatrals utilitzant materials senzills com teles, fulles, branques o fruites seques. Han de triar entre tres propostes diferents per inspirar-se: la primera, al voltant de la figuració teatral, és a dir, el vestuari, i les altres dues, sobre la caracterització o el maquillatge.

Horaris

Maig i juny: dissabtes, de 16 a 20 h, i diumenges, d'11 a 14 h

Juliol i agost: dimarts i dissabtes, de 17 a 20 h

Comentaris

Activitat gratuïta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Visita a les exposicions

Visita en família: formes modernes

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys. 

inscripció 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Tallers

Retratar-te en blanc i negre

Descobrirem el retrat en blanc i negre treballant el rostre, les expressions i els elements de l'entorn. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Concerts i espectacles

Papageno & Cia.

En aquest concert, de to còmic i distès, en Papageno busca l'amor a través d'algunes de les òperes més famoses de Mozart. A partir de 5 anys.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank