pat mat cat
Projeccions

Pat & Mat

Marek Beneš, 2011-2012, República Txeca. Sense diàlegs

En Pat i en Mat són dos veïns, però sobretot dos amics inseparables a qui els agrada fer les coses a la seva manera: tot el que fan ho fan amb molta determinació i no s'amoïnen per les conseqüències. Comparteixen una passió comuna pel bricolatge i els veurem arreglant el lavabo, la piscina o l'aspiradora. En Pat i en Mat sempre despleguen la seva energia i, sobretot, la seva imaginació, per trobar la manera més sorprenent de resoldre el problema.

Descobreix els nous episodis de la mítica sèrie txeca de stop motion, creada el 1976 per Lubomir Beneš, i dirigida avui pel seu fill, Marek Beneš.

Episodis: El lavabo (2011), Els plats de paper (2011), La piscina (2012), L'aspiradora (2012) i El projector (2011).

Gènere: animació, stop motion

Durada: 40 min

Edat recomanada: +3  

El cicle Marek Beneš s'inaugura amb la presentació d'Irene Iborra, el dia 21 de setembre. La Irene és guionista, directora i animadora stop motion. Codirigeix Citoplasmas Stop Motion Animation, productora d'animació amb la qual també anima publicitat. Ha escrit llibres sobre cavernícoles i és professora de guió.

Horaris

Dissabte 21 de setembre, a les 11.30 h, amb presentació d'Irene Iborra
Dissabte 9 de novembre, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

Wolf Children

Després de la sobtada mort del seu company, la Hana i els seus fills se'n van a viure enmig del camp per buscar l'equilibri entre la seva naturalesa i una certa vida social.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

El nen i la bèstia

En Kyuta, un nen solitari que viu a Tòquio, creua la frontera al món imaginari i es fa amic d'en Kumatetsu, una criatura sobrenatural que es converteix en el seu guia espiritual.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

La noia que saltava a través del temps

Un dia la Makoto rep un do ben peculiar: la capacitat d'anar cap enrere en el temps fent uns salts gegants. La Makoto farà servir aquesta habilitat per evadir els problemes i allargar la diversió.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Mirai, mi hermana pequeña

Aquesta pel·lícula, plena de poesia, farà reflexionar els més petits sobre les relacions entre germans i sobre què vol dir créixer. Amb l'arribada d'una nova germaneta, en Kun troba refugi al seu jardí.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Contes animats de Lotte Reiniger

Descobreix el món poètic de la pionera Lotte Reiniger a través d'una selecció dels seus curts d'animació, musicats pel pianista Josep María Baldomà.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Quines bestioles!

L'Apol·lo, un grill viatger que acaba d'arribar a la ciutat, començarà una perillosa missió per rescatar la reina, l'abella Margarida, amb l'ajuda d'unes bestioles molt divertides.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank