Nit Found! 2019

cicle d'Arts visuals

Nit Found! 2019

Found! porta el talent nacional i internacional de les arts visuals, la música, l'arquitectura, el disseny, la il·lustració i les pràctiques amb les noves tecnologies per generar trobades amb nous públics i explorar experiències culturals alternatives.

En la Nit Found! d'enguany ajuntem artistes que expandeixen les possibilitats de la creació treballant amb disciplines mixtes: la cantant Maria Arnal, juntament amb l'artista Ilan Manouach, amb la seva proposta Shapereader Chorale, un experiment vocal i tàctil en forma de taller i el resultat del qual es podrà veure durant la Nit Found!; Ana Fernández-Villaverde, la cantautora bilbaïna conegudo com La Bien Querida, acompanyada de la seva guitarra, ens explicarà com ha arribat a fer el que fa; Paloma Muñoz, amb la seva peça Blackpool, fa dialogar l'art i la dansa endinsant-se en la instal·lació de Lucio Fontana, instal·lada al vestíbul de CaixaForum; i finalment, la DJ Virginie aka Vir puntxarà els sons més grooves en un agradable espai del vestíbul amb servei de bar, pensat per a trobar-se entre activitat i activitat. 

18.30 h, Vestíbul - Blackpool. Per Siberia/Paloma Muñoz. Més informació aquí.
19.30 h, Auditori - Trobades amb... La Bien Querida. Mes informació i reserves aquí.
21 h, Vestíbul -  Presentació oberta del taller experimental Shapereader Chorale. Una proposta performativa de Ilan Manouach i Maria Arnal. Més informació aquí.
De 19 a 22 h, Vestíbul - DJ Virginie aka Vir. Més informació aquí.


Informació i compra d'entrades on-line accedint a cadascuna de les activitats.

Troba't amb #laculturaqueve

Arts visuals