CL Microconciertos cat 2

cicle de Música

Microconcerts

En el cicle Microconcerts podrem gaudir d'un seguit d'actuacions breus de petit format. Amb un ampli ventall d'estils musicals que van des del jazz fins a la música clàssica, l'electrònica, la cançó d'autor, el swing o les músiques del món, anirem descobrint els grups seleccionats a la convocatòria per a actuacions musicals a CaixaForum 2019.

Música

ACTIVITATS D'AQUEST CICLE

Concerts y espectacles

Marina Ribeiro Trio

Units per la seva passió per la bossa nova, la samba i el jazz, aquest trio uneix el seu talent i sensibilitat per interpretar clàssics de la música brasilera.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

Magali Sare & Sebastià Gris Duo

Magali Sare i Sebastià Gris ens ofereixen un concert únic i singular amb un repertori de jazz, música moderna, cançons populars, músiques del món i temes propis.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

Carol Ruiz

La pianista barcelonina presenta un treball d'una personalitat harmoniosa que comunica amb una calidesa molt difícil de trobar.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

Usko Ensemble

Aquesta formació de tres flautes travesseres presenta "Magic Mistery Flutes", un programa que destaca per la unitat i per la riquesa dels seus girs melòdics i harmoniosos.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

Criatures

El so transformat de la gralla i l'acordió diatònic d'aquesta formació ens transporta a un món imaginari on tot gira al voltant de la música d'arrel tradicional.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

The Woody's

Les bandes sonores originals de les pel·lícules i compositors universals passades pel filtre del gypsy jazz dels anys trenta a través de l'esperit de Django Reinhardt.

gratuïta