lucibela noches cat
Concerts i espectacles

Lucibela (Cap Verd)

La nova veu de Cap Verd. Una jove cantant per conquerir el món amb morna i coladeira, els gèneres musicals autòctons de Cap Verd.

La jove capverdiana ha publicat el seu primer àlbum, Laço umbilical, el cordó que uneix la cantant amb la seva terra. Al llarg dels tretze temes que té, Lucibela, la veu d'or, explora els problemes que implica ser dona i capverdiana, viure llum i estimar amb sensualitat i gràcia. El secret de l'extraordinària tècnica vocal de Lucibela resideix en la capacitat que té d'explorar el registre profund dels grans sambistes del Brasil alhora que hi afegeix un vibrato emocionant. Lucibela és un somriure, una brisa fresca.

Lucibela Freitas Dos Santos, veu

Aldair Lima da Costa Neves, guitarra

José Antonio de Almeida Soares, cavaquinho

Stephan George Lopez Almeida, guitarra

Pericles Ascençao Paris, percussió

Horaris

Dimecres 31 de juliol, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

gratuïta

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Exposició

Òpera. Passió, poder i política

Un viatge protagonitzat per la música, que convida a descobrir les estrenes de vuit grans òperes en vuit ciutats, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. 

entrada 6 €

Gratis clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta