400 golpes 2 cat
Projeccions

Los 400 golpes

François Truffaut, 1959, França. Doblada al castellà

Amb només 14 anys, Antoine Doinel es veu obligat a ser testimoni dels problemes de parella dels seus pares i d'aguantar les exigències d'un professor implacable. Un dia, espantat perquè no ha complert el càstig imposat per aquest mestre, decideix fer campana amb el seu millor amic, René. A partir de llavors, un seguit de petites situacions el portaran a mentir cada vegada més, mentre elabora un pla per escapar-se de la vida que coneix.

Una de les primeres pel·lícules de François Truffaut. Un crit a la rebel·lia en una pel·lícula màgica, amb una història bonica, dura, innocent i terrenal a la vegada.

Títol original: Les quatre cents coups

Gènere: crim, drama

Idioma original: francès

Duració: 94 min.

Edat recomanada: +8

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 3 de novembre, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La noia que saltava a través del temps

Un dia la Makoto rep un do ben peculiar: la capacitat d'anar cap enrere en el temps fent uns salts gegants. La Makoto farà servir aquesta habilitat per evadir els problemes i allargar la diversió.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Mirai, mi hermana pequeña

Aquesta pel·lícula, plena de poesia, farà reflexionar els més petits sobre les relacions entre germans i sobre què vol dir créixer. Amb l'arribada d'una nova germaneta, en Kun troba refugi al seu jardí.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Contes animats de Lotte Reiniger

Descobreix el món poètic de la pionera Lotte Reiniger a través d'una selecció dels seus curts d'animació, musicats pel pianista Josep María Baldomà.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Quines bestioles!

L'Apol·lo, un grill viatger que acaba d'arribar a la ciutat, començarà una perillosa missió per rescatar la reina, l'abella Margarida, amb l'ajuda d'unes bestioles molt divertides.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Abril y el mundo extraordinario

En un París passat i imaginari, la jove Abril, acompanyada del seu gat Darwin, intenta trobar els seus pares, segrestats deu anys enrere a causa d'una conspiració.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

La malvada guineu ferotge

Els protagonistes d'aquesta història són uns animals molt divertits, com la guineu, que, lluny de ser malvada i ferotge, adopta uns pollets orfes.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank