Likes, de Núria Guiu
Concerts i espectacles

Likes, de Núria Guiu

La ballarina Núria Guiu ens presenta l'espectacle Likes, una proposta entre la dansa i la performance en la qual elabora un discurs sobre el valor social d'un like a les societats digitals. Amb una mirada astuta, sentit de l'humor i un cos entrenat eficaçment, exposa dues tendències esteses a les xarxes: el cover dance i els vídeos de ioga. A través d'aquestes pràctiques, és capaç de transitar del pop a allò sagrat i de construir, mitjançant el moviment, una imatge de la nostra societat sobre la presència del cos a l'era digital.

Núria Guiu es va graduar en dansa clàssica per l'Institut del Teatre de Barcelona, forma part d'IT Dansa i ha col·laborat com a ballarina en companyies de renom nacionals i internacionals com la Cullberg Balletten, La Veronal, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot) o Jasmin Vardimon, entre d'altres. També ha creat les peces La Muda, estrenada a l'Òpera d'Oslo, i Portal, estrenada a l'Oktoberdans Festival de Bergen. Actualment, és una de les artistes associades a la Sala Hiroshima de Barcelona. I els últims anys ha treballat com a assistent artística d'Arco Renz (Kobalt Works) i de Gisele Vienne Crowd.

Likes va ser seleccionada per a la plataforma europea Aerowaves 2018 i va rebre una menció especial al Premi Ciutat de Barcelona 2018.

Fitxa artística:
Direcció, coreografia i dansa: Núria Guiu
Assistència artística: Esther Freixa i Sònia Gómez
Assessorament de vestuari: Nèstor Reina
Muntatge sonor i llum: Núria Guiu
Foto i vídeo: Alice Brazzit

Projecte en residència a Cra’p, Konvent.0, Espai Bokashi, La Blanca i Sala Hiroshima de Barcelona. 

Horaris

Activitat cancel·lada: Divendres 17 d’abril, a les 20.30 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...