Laurel Halo
Concerts i espectacles

Laurel Halo

Laurel Halo va descobrir molt aviat la passió per la música. Això va fer que estudiés la carrera de música a la Universitat de Michigan, on, a més de tocar diversos instruments i portar un programa de jazz, també es va introduir en la música electrònica. Des d'aleshores, Halo ha mantingut l'interès a parts iguals per la música experimental, el jazz i l'electrònica de club més arriscada. Va començar a editar diversos temes de techno atmosfèric abans de publicar el seu primer LP, Quarantine (Hyperdub, 2012), amb el qual va cridar ràpidament l'atenció per la manera particular que té de fer servir les veus amb els sintetitzadors. El 2013 i el 2017, respectivament, va editar amb Hyperdub els LP Chance of RainDust, en el qual col·labora amb els artistes Julia Holter, Eli Keszler i Oliver Oates. Al llarg dels anys ha continuat publicant referències de techno per a segells com Livity Sound, com també bandes sonores i un DJ mix per a la sèrie DJ-Kicks de !K7 Records.

El seu últim treball, Raw Silk Uncut Wood (Latency, 2018), és un disc de música atmosfèrica del tot instrumental, en el qual queda latent la formació de l'artista en música clàssica, i en el qual col·laboren una altra vegada el violoncel·lista Oliver Oates i el percussionista Eli Keszler. En aquest àlbum, Laurel Halo ha aconseguit un so expansiu, delicat i contemplatiu que suposa el principi d'un nou camí a la seva carrera. A l'abril sortirà la banda sonora que ha compost per a Possessed (2018), pel·lícula dirigida pel col·lectiu artístic Metahaven i Rob Schröder. Per aquest treball, compta amb la violinista Galya Bisengalleva i torna a col·laborar amb Oliver Oates.

A DNIT presentarà un directe d'ambient, una ocasió molt especial de veure aquest nou vessant en la proposta sonora d'una artista sempre sorprenent i difícil de classificar.

Horaris

Activitat cancel·lada: Divendres 22 de maig, a les 22 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...