labEMPRÈN labEMPRÈN labEMPRÈN

Un laboratori d’activitats interactiu i multimèdia en l’àmbit de l’emprenedoria.

Descobreix el teu esperit emprenedor, dona solucions innovadores a problemes quotidians, reflexiona sobre el valor dels productes del nostre dia a dia i aprèn a fer servir el model de canvas per dissenyar un negoci.

Recomanat per a famílies amb nens i nenes a partir de 14 anys.

 

#labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

A partir d’un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d’emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre. El recorregut passa per cinc àmbits: Som, Mira, Pensa, Fes i Comença.

 

SOM emprenedors. És interessant escoltar el que diuen els que ja s’han atrevit a emprendre. Cinc emprenedors ens donen les claus que els han ajudat en la seva l’experiència.

 

MIRA i aprèn a observar. La mirada implica una actitud activa i crítica. El nostre entorn és la millor font d’inspiració per detectar oportunitats i desenvolupar-les. Aquest és el primer pas per emprendre.

 

PENSA solucions innovadores. Com es pot saber si una oportunitat de negoci és bona? Les idees haurien de solucionar un problema o cobrir una necessitat, amb l’objectiu de satisfer, així, les demandes dels clients potencials.

FES d’una idea un negoci.Convertir una idea en negoci és el procés més complicat que viu un emprenedor. La idea és el primer pas, després caldrà dissenyar el model de negoci, definir el segment de clients al qual es dirigirà l’activitat i fer un prototip per comprovar la viabilitat de la proposta.

 

COMENÇA. Si tu vols, pots! Alguns guanyadors i guanyadores del Repte Emprèn, premi que reconeix els millors projectes desenvolupats en el programa Joves Emprenedors d’EduCaixa, ens conviden a conèixer la seva experiència.

 

Una activitat molt recomanable per fer amb la família i els amics per aprendre junts a observar la realitat i ser creatius fent servir eines interactives.

El recorregut es fa de manera autònoma agafant l’audioguia gratuïta que es troba dins la sala.

labEMPRÈN forma part del programa pedagògic d’EduCaixa Joves emprenedors
 

ACTIVITATS AL VOLTANT DE L'EXPOSICIÓ