Lab empren 2 cat
Altres formats

LAB Emprèn

   Laboratori d'Emprenedoria

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre. El visitant coneixerà l'experiència de persones emprenedores, haurà de proposar solucions innovadores a problemes quotidians que se li plantegin, reflexionarà sobre el valor de productes del nostre dia a dia i aprendrà a fer servir el model del canvas per dissenyar un negoci. 

Una activitat molt recomanable per fer en família i amics i junts aprendre a observar la realitat i ser creatius utilitzant eines interactives. El recorregut es fa de manera autònoma o agafant l’audioguia gratuïta que trobaràs dins la sala. Recomanat per a  famílies amb joves d’entre 10 i 18 anys.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Comentaris

Visita gratuïta 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

La pintura. Un repte permanent

Aquesta exposició aplega una important selecció d'obres de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani, i examina el concepte de pintura i la seva habilitat per reinventar-se.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys