La rata del camí ral i Pícnic
Projeccions

La rata del camí ral i Pícnic

Curtmetratges de Magic Light Pictures (Regne Unit). Doblats al català

Una rata que sempre està famolenca té l'anhel de menjar pastissos, galetes i llaminadures de tota mena. Un dia, mentre està buscant dolços per robar al llarg del gran camí, arribarà a un indret una mica enganxifós.

La rata del camí ral (Jeroen Jaspaert, 2017) és la cinquena adaptació cinematogràfica dels estudis britànics Magic Light sobre un llibre infantil de l'escriptora Julia Donaldson. Després es projectarà Pícnic (James Bresnahan, 1991), un curtmetratge també protagonitzat per una rata, adaptació d'un llibre de l'escriptora Emily Arnold McCully. 

Títols originals: The Highway rat i Picnic

Gènere: animació

Idioma original: anglès

Durada: 39 min

Edat recomanada: +3

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 24 i dimarts 27 d'agost, a les 17.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La malvada guineu ferotge

Els protagonistes d'aquesta història són uns animals molt divertits, com la guineu, que, lluny de ser malvada i ferotge, adopta uns pollets orfes.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Ernest i Célestine, contes d'hivern

Amb l'arribada de l'hivern, l'Ernest i la Célestine hauran d'afrontar un seguit d'esdeveniments que ajornaran la hivernació de l'Ernest.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

Nicky, l'aprenenta de bruixa

La Nicky és una aprenenta de bruixa que emprendrà un viatge iniciàtic acompanyada d'en Gigi, el seu gat negre, per convertir-se definitivament en bruixa.

entrada 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Projeccions

El castillo en el cielo

La Sheeta, una noia misteriosa, i en Pazu, un jove rebel, es veuran embarcats en la cerca d'una fortalesa voladora, tota una odissea plena d'aventures i personatges.

entrada 5 €

50 % dte. clients CaixaBank

Projeccions

El castillo ambulante

La Sophie és una jove amb una maledicció que fa que tingui l'aspecte d'una dona vella. Per trencar l'encanteri ha d'acudir al mag Howl, que viu en un castell ambulant.

entrada 5 €

50 % dte. clients CaixaBank

Projeccions

Els pioners del cinema

En aquest programa de deu pel·lícules descobrirem la increïble creativitat dels primers anys del cinema. A més, gairebé totes aquestes pel·lícules tenen una cosa en comú: fer riure el públic!

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank