ciudad hostil cat
Conferències i debats

La ciutat hostil

Quan mirem d'imaginar la ciutat hostil, un conjunt d'imatges compartides ens assalta: la violència, la delinqüència, el narcotràfic, el perill i la brutícia són estampes que comparteixen el territori subjectiu del temor. Però, juntament amb aquestes visions de la degradació urbana, la ciutat de la por també comporta indrets habitats en els quals la vivència concreta discorre més enllà d'aquest imaginari –o malgrat aquest.

A càrrec de Mónica Auban Borrell, arquitecta i membre del grup d'investigació Arquitectura, Ciutat i Cultura. Una Perspectiva Antropològica de l'Espai Construït i Habitat, i Débora Ávila, professora de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia a la Universitat Complutense de Madrid, membre de l'Observatori Metropolità de Madrid i del grup d'investigació Antropologia de les Polítiques Socials i Culturals.

Horaris

Dijous 12 de desembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank 

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Pensament

Conferències i debats

Visita comentada i conferència: Càmera i ciutat

Gaudiu d'una experiència completa a "Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema" amb una visita a l'exposició seguida d'una de les conferències del cicle "Variacions sobre la ciutat".

inscripció 9 €

50 % de dte. clients de CaixaBank