L'univers còmic de Harold Lloyd
Projeccions

L'univers còmic de Harold Lloyd

Harold Lloyd, 1919-1921, EUA. Sense diàlegs

Harold Lloyd és un dels actors còmics més famosos de la història del cinema. Present en més de dues-centes pel·lícules entre els anys 1913 i 1947, va ser un actor extraordinàriament popular als anys vint. La imatge on se'l veu penjat de les agulles d'un gran rellotge n'és una de les més icòniques. Juntament amb Charles Chaplin i Buster Keaton, Harold Lloyd és la tercera gran estrella del cinema mut dels anys vint.

En aquestes tres pel·lícules sobre la vida en parella, riurem amb les seves aventures amb els veïns, amb els nebots o de quan se'n va a viure a una casa encantada.

Durada del programa: 56 min
Edat recomanada: +7

Només veïns (Just Neighbors), 1919, 13'04''
En Harold i en Pollard són veïns i amics. A en Pollard li agrada treballar al jardí i en Harold el vol ajudar, però ho fa malament i el seu gos tampoc no hi ajuda.

Sí, ho vull (I Do...), 1921, 22'01''
En Harold i la Mildred s'acaben de casar i encara no tenen fills, però han de cuidar els seus nebots, que són uns marrecs molt entremaliats.

La mansió encantada (Haunted Spooks), 1920, 20'08''
La Mildred ha heretat una mansió al camp, suposadament encantada, amb una condició: hi ha de viure almenys un any amb el seu marit. Hi arriba amb en Harold, però els ocupants, que pensaven heretar-la, organitzen una reunió de fantasmes per aterrir-los.

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Activitat cancel·lada:
Dissabte 28 de març, a les 11.30 h
Dissabte 20 de juny, a les 17.30 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema