L'ÀNIMA GREGA. Una revista de viatges en directe
Concerts i espectacles

L'ÀNIMA GREGA. Una revista de viatges en directe

Una proposta de teatre documental que posa en escena una revista de viatges. Els continguts d'una publicació en paper com l'editorial, la crònica, una carta al director, un reportatge fotogràfic o una exposició d'art contemporani són traslladats a l'escenari. La lectura de la revista, tradicionalment solitària, es converteix així en una experiència col·lectiva i d'intercanvi entre el públic i els creadors.

El periodisme en directe és una tendència que va començar el 2009 a San Francisco amb el projecte Pop Up Magazine, va seguir a França amb el Live Magazine i fa uns quants mesos a Madrid es va fer la primera edició de Diario Vivo. Es tracta d'explicar històries reals en primera persona amb el suport de vídeos, fotografies i altres recursos teatrals.

Idea, dramatúrgia i direcció: Marc Caellas Assessoria i continguts: Altaïr Magazine Direcció d'art: Laura Gamberg Música en directe: Evripidis Sabatis Hi participen: Jordi Colomer, Silvia Cruz, Félix Denuit, Yannis Karpouzis, Carolina Olivares i Laura Weissmahr, Il·luminació: Conrado Parodi.

Horaris

Divendres 2 de febrer, a les 20 h

Col·labora

Altair

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...