Kirikú y la bruja
Projeccions

Kirikú y la bruja

Michel Ocelot, 1998, França. Doblada al castellà

En Kirikú és un nen molt petit però independent, generós i valent, unes qualitats que haurà de fer servir a fons, perquè ha nascut en un poblat africà sobre el qual la bruixa Karabá ha imposat un malefici: no hi ha flors ni aigua, els habitants li han de lliurar tributs i no hi queden homes, ja que, segons el que es creu, la bruixa se'ls ha cruspit. Però en Kirikú emprendrà un viatge ple de perills i aventures fins a la Muntanya Perduda, on trobarà el camí de l'alliberament.

Títol original: Kirikou et la sorcière
Gènere: aventures
Idioma original: francès
Durada: 74 min
Edat recomanada: +4

El cicle Michel Ocelot s'inaugura amb la presentació d'Helena Moliné, comunicadora i gestora cultural. És especialista en la dinamització de sessions de cinema familiar i en el doblatge de pel·lícules d'animació, i fa anys que treballa a Modiband participant en la concepció, la gestió i la difusió de projectes audiovisuals i educatius com El Meu Primer Festival o Filmoteca a les Escoles.
Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 31 d'octubre, a les 11.30 h, amb presentació d'Helena Moliné

Dissabte 12 de desembre, a les 11.30 h 

Comentaris

Els nens i les nenes han d'anar acompanyats, com a mínim, d'un adult

Tots els participants de l'activitat han de tenir entrada

Per a la seguretat de les persones que hi participen, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema