Joc de miralls

cicle de Cinema

Joc de miralls

Per a les dones que treballen en el cinema, on fins fa poc tenien una presència escassa com a autores, la relació amb les obres d’altres cineastes és clau per situar-se dins d’una trajectòria comuna: per sentir-se partícips col·lectivament de l’augment de la visibilitat del talent en aquest àmbit.

El cicle que presentem té l’objectiu de fer visibles algunes particularitats de la creativitat cinematogràfica de diverses dones a través dels fils i les connexions que uneixen diferents autores. Per fer-ho, hem convidat cinc realitzadores a triar un film d’una altra cineasta i a presentar-lo a través d’un vídeo o de manera presencial. Posteriorment, es projectarà el film corresponent. Les pel·lícules han estat triades per Carolina Astudillo, Diana Toucedo, Belén Funes, Celia Rico Clavellino i Carla Subirana

Aquest cicle és una oportunitat per observar, com en un joc de miralls, motivacions, inquietuds i intencions compartides per aquestes cineastes en els processos de creació respectius.

Cicle coordinat per Dones Visuals, una associació que reuneix professionals del sector audiovisual compromeses a l’hora de defensar, promoure i fer efectiva la presència de les dones. Amb el recolzament de la Mostra Internacional de Cinema de Dones de Barcelona.