invitacion boda 2 cat nv
Projeccions

Invitación de boda

Annemarie Jacir, 2017, Palestina. VOSE

L'Abu, un professor de 60 anys que viu a Nazaret, està fent els preparatius del casament de la seva filla. El seu altre fill, un arquitecte que viu a Roma des de fa anys, torna a casa per ajudar-lo amb la tasca. Mentre reparteixen les invitacions de casament, ocorren situacions conflictives, que posaran de manifest els diferents punts de vista, enfrontant tradició i modernitat, globalització i arrels. 

El llargmetratge va obtenir els guardons de millor pel·lícula i millor actor per a Mohammed Bakri al Festival de Mar del Plata, i va estar present en la competició internacional del Festival de Locarno.

Títol original: Wajib

Gènere: drama

Idioma original: àrab

Durada: 96 min

Horaris

Dilluns 15 i dijous 18 de juliol, a les 20 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

gratuïta

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Exposició

Òpera. Passió, poder i política

Un viatge protagonitzat per la música, que convida a descobrir les estrenes de vuit grans òperes en vuit ciutats, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. 

entrada 6 €

Gratis clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta