cicle inclus 2019 cat

cicle de Cinema

Festival Inclús 2019

Inclús - Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, neix amb la intenció de promoure obres audiovisuals sobre la diversitat funcional i donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat de manera constructiva. A més del concurs audiovisual internacional, en el qual tenen cabuda curtmetratges i llargmetratges de ficció o documentals, un ventall d'activitats annexes completen el festival, com ara tallers d'accessibilitat visual o preparació de càstings.

Cinema

ACTIVITATS D'AQUEST CICLE

Projeccions

Selecció Oficial del Festival Inclús 2019. Sessió I

Projecció dels curts Psicolapse, The Co-Op i dels llargmetratges Magnolia's Hope i Stronger. Presentació dels curts fets per les entitats La Marina i Aura Fundació. 
 

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Selecció Oficial del Festival Inclús 2019. Sessió II

Curtmetratges fets per les entitats Club Social Egara, SRC Santa Eulàlia i Arep, i projeccions de Què passarà quan em faci gran?, Desde el principio, 9 su 10 i The Journey.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Concerts i espectacles

Taller familiar: Cinc històries diferents

Cinc històries diferents tracta sobre l'amistat i la superació personal, i ens acosta a la realitat dels infants amb necessitats especials. A partir de 4 anys. 

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Selecció Oficial del Festival Inclús 2019. Sessió III

Projeccions dels curtmetratges fets per les entitats ASPAYM i Fundació Sant Tomàs, i del curt Fundido a negro i el llargmetratge El museo de las maravillas.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Selecció Oficial del Festival Inclús 2019. Sessió IV

Projeccions de Fraser Syndrome and me, Lowest to Highest, Fucking Cola i Fourteen and a half collisions, juntament amb els curtmetratges de les entitats Fundació Joia, UEN i AFAMP.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Cinema en signes

Mostra de cinema en llengua de signes. Hi projectarem curts de diversos festivals de cinema amb llengua de signes.

gratuïta

Activitat gratuïta