inauguracio inclus 19 cat
Projeccions

Inauguració del Festival Inclús 2019

Gala inaugural de la setena edició de l'Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, presentada per Julián Bruscantini

Sordo
Alfonso Cortés-Cavanillas, 2019, Espanya. Castellà – SPS castellà. 126 min
Ambientada el 1944, aquest spanish western explica la història de l'Anselmo, un membre d'un grup de guerrillers que es queda sord després d'una acció de sabotatge. Acorralat per l'exèrcit, el silenci de la seva sordesa serà el seu acompanyant i el seu mirall, però sobretot el seu enemic. 

Ens acompanyarà part de l'equip de la pel·lícula per a un debat posterior.

Guió: Juan Carlos Díaz Martín i Alfonso Cortés-Cavanillas
So: Daniel Rodrigo
Música: Carlos Martín
Fotografia: Adolpho Cañadas
Repartiment: Asier Etxeandia, Aitor Luna, Hugo Silva, Marián Álvarez, Imanol Arias, Antonio Dechent, Olimpia Melinte, Cristóbal Suárez, Manuel de Blas, Ruth Díaz, Roberto Bonacini, Rocío Calvo, Jorge Basanta, Javier Ballesteros, Edu Mayo, Stephanie Gil, Íñigo Echevarría, Jaime Martín.

Després de la projecció s'oferirà un aperitiu, cortesia de Mercès Càtering

Horaris

Dimarts 26 de novembre, a les 19 h

Promocions

Activitat gratuïta

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

labEMPRÈN

Un espai interactiu i multimèdia on podràs reflexionar i aprofundir sobre el fet d’emprendre a través d’activitats, testimonis i projectes d’emprenedoria.

gratuïta

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Exposició

Òpera. Passió, poder i política

Un viatge protagonitzat per la música, que convida a descobrir les estrenes de vuit grans òperes en vuit ciutats, a través dels seus creadors, partitures originals, objectes decoratius, vestits i escenografies. 

entrada 6 €

Gratis clients CaixaBank i menors de 16 anys

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta