Hacia la luz
Projeccions

Hacia la luz

Naomi Kawase, 2017, Japó. VOSE

La feina de la Masako consisteix a crear audiodescripcions de films per a invidents. En Masaya, un fotògraf que està perdent la vista, un dia es creua amb ella. Des de l'experiència, ell li demana més passió a la seva veu, i plegats descobreixen el món que no es veu.

La pel·lícula va competir per la Palma d'Or a Cannes, on finalment va guanyar el premi del jurat ecumènic. Va ser presentada a la Seminci de Valladolid i al Festival de Toronto. 

Títol original: Hikari
Gènere: drama, romàntica
Idioma original: japonès
Durada: 101 min

Aquesta pel·lícula ha estat escollida per la directora Belén Funes, que introduirà la projecció amb un vídeo comentant la pel·lícula i el perquè d'aquesta tria. La Belén és guionista i directora, llicenciada en l'ESCAC. Els seus primers curtmetratges, Sara a la fuga (2015) i La inútil (2016), van tenir un gran reconeixement entre diversos festivals, i la seva òpera prima, La hija de un ladrón (2019), va competir a la Secció Oficial del Festival de Cinema Internacional de Sant Sebastià, en el qual es va alçar amb la Concha de Plata a la millor actriu per a Greta Fernández.

Horaris

Dimarts 18 de febrer, a les 19 h

Comentaris

Conduïda per Marta Nieto, codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

Col·labora

Dones Visuals Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema