Gabber Modus Operandi amb Aïsha Devi
Concerts i espectacles

Gabber Modus Operandi amb Aïsha Devi

DNIT estrena la col·laboració de dos dels artistes més excitants del panorama actual de música electrònica, Aïsha Devi i Gabber Modus Operandi.

Gabber Modus Operandi està cridada a convertir-se en una banda generacional, probablement marcarà un abans i un després en l'electrònica. Fan música a 200 bpm i aconsegueixen barrejar hardcore, metal, gamelan i indonesian popdangdut koplo– de manera trencadora. A més, aconsegueixen restar serietat a la música experimental i la doten d'una mica d'humor i bogeria en els directes.

Aïsha Devi és una alquimista radical i rebel que traspassa els límits a causa de la seva singularitat. La seva veu és l'arma més poderosa que té dins d'un repertori que inclou ritmes intensos i punyalades rave, veus seràfiques o guturals, lingüístiques místiques i sons corporals. La seva música és espiritual i els seus concerts, experiències transcendentals. 

Gabber Modus Operandi i Aïsha Devi comparteixen la visió futurística i esotèrica tant de la música que fan com de la manera que tenen de dur-la al directe. Ja han col·laborat en l'estudi i aquesta serà la primera vegada que fan un xou plegats.

Horaris

Activitat cancel·lada: Divendres 27 de març, a les 22 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...