Fora d'eix: i ara, què?
Conferències i Debats

Fora d'eix: i ara, què?

Amb Begoña Román, Moussa Bourekba i Remedios Zafra

Segueix la conferència en streaminghttps://bit.ly/3jYwd7H

La pandèmia ha sacsejat, metafòricament, l'eix de la Terra, i els efectes d'això han estat literals i molt palpables. Pensar les conseqüències de l'esdeveniment ha estat la proposta de Fora d'eix, un cicle de converses digitals on experts i expertes comparteixen les seves reflexions sobre el desplaçament, l'ètica, l'educació, les relacions i l'espai públic, les tecnologies, la geopolítica i la idea de futur.

Vuit mesos després de l'arribada de la Covid-19, el cicle segueix amb un diàleg en streaming entre la filòsofa Begoña Román, la investigadora Remedios Zafra i l’expert en processos de radicalització violenta Moussa Bourekba, moderat pel periodista Albert Lladó. En aquesta trobada, es revisaran les qüestions que han aparegut durant les sessions del cicle i s'apuntaran noves projeccions de futur. 

Begoña Román és doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i la seva àrea d'especialització és l'ètica aplicada. És membre del grup d'investigació de la Generalitat de Catalunya Aporia: Filosofia Contemporània, Ètica i Política, i entre les seves últimes publicacions figura Ética en los servicios sociales (Herder, 2016). 

Moussa Bourekba és investigador al CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). També és professor associat a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Ramon Llull (Facultat de Blanquerna).

Remedios Zafra és escriptora i professora a la Universitat de Sevilla i a la Carlos III de Madrid. És experta en cultura digital i les seves implicacions en l'art i la societat. Al llarg de la seva carrera ha aconseguit diversos premis d'assaig, com el Carmen de Burgos o el Nacional d'Assaig Caja Madrid.

Horaris

Dimecres 4 de novembre, a les 19 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...