izascun chincilla cat
Conferències y debats

Trobades amb... Izaskun Chinchilla

Izaskun Chinchilla (Madrid, 1975) és una de les arquitectes espanyoles més reconegudes internacionalment. Des del 2001 dirigeix la seva pròpia firma, Izaskun Chinchilla Arquitectos, tasca que ha combinat amb la investigació i la docència en universitats de Londres, París, Madrid i Nova York, entre d'altres. Els seus projectes es defineixen pel coratge d'obrir camins no convencionals i la voluntat ferma de cuidar tant l'estètica i la tècnica com l'ecologia i el compromís social.

Conversarem amb Izaskun Chinchilla i entendrem per què són molts els que afirmen que la seva feina està canviant el rumb de l'arquitectura contemporània.

Horaris

Divendres 19 d'octubre, a les 20 h

Comentaris

Aquesta activitat forma part de la Nit Found! Amb l'entrada podràs accedir també a les exposicions de CaixaForum de 19 a 22 h.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

Art for Change

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Arts visuals

Conferències y debats

Trobades amb... CANADA

Els fundadors de CANADA, una de les productores audiovisuals que més criden l'atenció del moment i que ha treballat amb Rosalía, Sissor Sisters o Fangoria, repassen l'actualitat del sector i reflexionen sobre les seves transformacions. 

inscripció 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències y debats

Trobades amb... Anna Devís i Daniel Rueda

Una cita amb Anna Devís i Daniel Rueda, dos populars fotògrafs que han capgirat la fotografia d'arquitectura convencional amb humor, creativitat i precisió.

inscripció 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank