El teatre, un lloc per créixer
Altres formats

El teatre, un lloc per créixer

¡A escena!, amb Lluís Vallvé

Lluís Vallvé i Cordomí, professor de visual i plàstica i director del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu, ha compaginat la docència amb la gestió cultural i la reflexió sobre el paper de l'educació. En aquesta sessió, a partir del documental ¡A escena! (Luis de la Corte, 2017), podrem parlar de la importància de les arts escèniques en l'educació, però també sobre la tasca persistent i determinada per buscar les escletxes i dur a terme els projectes artístics que els plans oficials no preveuen, i de la necessitat de sortir dels propis espais i créixer fora de l'espai de confort, a través de l'intercanvi i la trobada.

¡A escena! és el primer documental que mostra la importància de les arts escèniques a l'escola i per a l'educació. Seguint tres grups de teatre formats en centres de secundària de Madrid, Guadalajara i Múrcia, veiem que és una eina que té el potencial de treballar gran part de les competències bàsiques, especialment les artístiques, culturals, comunicatives, socials i personals.

Presentació a càrrec de Gemma Ventura, mestra de primària i periodista de Catorze. 
Posteriorment, condueix la sessió i modera el debat Arola Valls, investigadora, docent i comissària independent especialitzada en les relacions entre pràctiques artístiques contemporànies i educació.


Cicle reconegut pel Departament d’Educació segons la resolució del 19/06/2019

Horaris

Dijous 18 de juliol, de 10 a 14 h

Comentaris

Comprar abonament complet aquí

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...