trias cat
Concerts y espectacles

TRIAS. Una adaptació del ballet triàdic d'Oskar Schlemmer

El col·lectiu Theatre der Klänge (Teatre dels Sons) presenta Trias, una obra basada en Triadisches Ballet, l'emblemàtic espectacle d'Oskar Schlemmer estrenat el 1923. Una peça que recupera l'esperit del festeig i de la llibertat propis dels anys vint, i que se serveix de mitjans contemporanis per accentuar l'expressivitat que brindava l'original.

El Triadisches Ballett (Ballet triàdic) és la representació més coneguda del jove pintor i escultor suabi Oskar Schlemmer, que la va crear i dirigir en el context escènic de la Bauhaus. La seva aposta va representar un contrapunt al ball modern, que aleshores era concebut sobretot pel moviment expressionista. La peça representava l'eclosió de l'acció corporal juntament amb l'expressió musical, en un atractiu format de figures carnavalesques i d'ambientació fantàstica. L'home del barret de copa, el ninot de la campana o la figura de filferro són algunes de les icones que tornen a aparèixer en aquesta revisió actualitzada.

Direcció: J. U. Lensing

Coreografia: Jacqueline Fischer

Música: Thomas Wansing

Vestuari: Caterina Di Fiore

Producció: J. U. Lensing. THEATER DER KLÄNGE

Ballarins: Kai Bettermann, Darwin Diaz, Elisa Marschall, Phaedra Pisimisi

Horaris

Diumenge 5 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

consulado aleman 100 years Bauhaus Alemania destino turístico Goethe 2019

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys