chat noir 2 cat
Altres formats

El petit Chat Noir

Espai familiar i educatiu

El petit Chat Noir convida a experimentar el dibuix del moviment i intentar atrapar allò que es mou, dins d'un espai format per una zona de dibuix interactiu. La proposta ret homenatge al Chat Noir, el local de Montmartre que va atraure tants artistes, músics i escriptors. Moltes obres de Toulouse-Lautrec i els seus contemporanis s'inspiren en la vida nocturna d'aquesta sala i se centren a dibuixar el moviment del cos quan dansa. 

Es tracta d'un espai dins de l'exposició pensat principalment per al públic familiar, en el qual es proposa una activitat que convida els participants a explorar de manera lliure i creativa algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 7 anys.

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h

Comentaris

Accés gratuït amb l'entrada a l'exposició

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Tallers

Retratar-te en blanc i negre

Descobrirem el retrat en blanc i negre treballant el rostre, les expressions i els elements de l'entorn. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Concerts i espectacles

Papageno & Cia.

En aquest concert, de to còmic i distès, en Papageno busca l'amor a través d'algunes de les òperes més famoses de Mozart. A partir de 5 anys.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

CaixaForum en família

Els caps de setmana de setembre i octubre podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions o a l'edifici + espectacle familiar. 

entrada 7 €

50 % de dte. clients CaixaBank