Lautrec espinos cat
Conferències i debats

Mapa sonor de Montmartre

Una conferència musicalitzada al piano

Com van influir les músiques més populars del cabaret, el music-hall i el cafè concert en els compositors del moment? Com es va reflectir la joie de vivre de la Belle Époque en la música culta? En aquesta conferència, Marta Espinós traça un mapa sonor per Montmartre amb aturades a la chanson réaliste i el cancan de Le Chat Noir o el Moulin Rouge, la figura surrealista d'Erik Satie, la mélodie amb poemes simbolistes conreada per Gabriel Fauré, Charles Debussy o Maurice Ravel, juntament amb Chausson, Henri Duparc o Reynaldo Hahn. 

A càrrec de Marta Espinós, pianista, comissària musical i codirectora artística de Lo Otro, empresa que ofereix direcció artística, organització i producció de tot tipus de projectes musicals d'alt nivell, com ara l'exposició Goya del Museo Nacional del Prado. 

Horaris

Dilluns 19 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Visita a les exposicions

Visita comentada: En caiguda lliure

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les possibles preguntes que hi puguin sorgir.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Concerts i espectacles

JASSS presenta Steam Live A/V

L'artista espanyola oferirà un dels seus escassos directes i presentarà en primícia l'espectacle A/V Steam, juntament amb l'artista visual Theresa Baumgartner.

entrada 10 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

La ciutat com a encreuament

L'arquitecta i professora Marta Llorente reflexionarà sobre els límits de la ciutat, en la qual l'arquitecte és tan sols una peça més d'un esforç col·lectiu. 

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank