CC Velazquez cat
Conferències y debats

Conferència a càrrec del comissari: Velázquez i el Segle d'Or

L'exposició situa el context en el qual s'inscriu l'art de Velázquez a partir d'obres de l'artista sevillà, que conviuen amb peces relacionades amb el pintor, altres que provenen de les col·leccions reials espanyoles i algunes representacions de la pintura del Segle d'Or. És dins del marc internacional i dels seus contemporanis on s'entén millor el talent de Velázquez.

A càrrec del comissari de l'exposició, Javier Portús, doctor en Història de l'Art i cap del Departament de Pintura Espanyola del Museu Nacional del Prado.

Horaris

Dimecres 12 de desembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

gratuïta

 

Altres formats

LAB Emprèn

A partir d'un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquesta visita permet descobrir el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors necessaris per emprendre.

gratuïta

 

Exposició

Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l'IVAM 1914-1945

Una mirada renovada a un dels períodes més rics i bulliciosos de la història de l'art, les avantguardes del segle XX, a través de la col·lecció de l'Institut Valencià d'Art Modern, una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics.

entrada 5 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys