CCC camera y ciudad cat
Conferències i debats

Conferència a càrrec del comissari: Càmera i ciutat

El mitjà fotogràfic ha immortalitzat la ciutat moderna al llarg del segle XX en una infinitat de narracions visuals que parteixen del carrer com un escenari social, un camp de batalla polític o un pati d'escola. Aquesta exposició tracta sobre la càmera i la ciutat, a partir del treball de fotògrafs i cineastes que han disseccionat la metròpoli i que plantegen diferents escenaris de la vida urbana.

Conferència a càrrec de Florian Ebner, comissari de l'exposició i cap del Departament de Fotografia del Centre Pompidou de París.

Horaris

Dijous 31 d'octubre, a les 18.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank 

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema"

Visita a les exposicions

Visita comentada: Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir. 

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Visita a les exposicions

Visita en família: A peu de carrer

Amb aquesta visita familiar descobrirem que la fotografia és una eina creativa i d'exploració i coneixement de l'entorn més immediat, com els carrers de la nostra ciutat. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Visita a les exposicions

Visita comentada per a grups: Càmera i ciutat

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diferents idiomes.

reserva
En el telèfon 93 184 71 42
o per email

Altres formats

Escenes urbanes

Un espai per a la creació inspirat en la fotografia de ciutat, on es podran compondre diferents escenes de la vida urbana i experimentar amb l'enquadrament i l'enfocament. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Vermut i tertúlia: Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema

Visita guiada per a entitats culturals, associacions o col·lectius en la qual es tracten temes que interessin el grup, de 30 persones com a màxim. En acabar, es farà una xerrada acompanyada d'un vermut o equivalent.

inscripció 7 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Visita a les exposicions

Cafè i tertúlia: Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè. 

inscripció 7 €

50 % de dte. clients de CaixaBank